NavMenu

"Medvedi u čast proleću" od 21. do 31. marta

Izvor: eKapija Utorak, 04.03.2014. 14:15
Komentari
Podeli

Ustanova kulture "Parobrod" u Beogradu, poziva sve koji imaju svoju igračku - medu iz detinjstva, da ga pozajme za 4. po redu izložbu "Medvedi u čast proleću" koja će se održati od 21. do 31. marta.

Bitna napomena je da se igračke predaju uz revers, a svi privremeno donirani medvedi će nakon izložbe biti vraćeni svojim vlasnicima.

Setite ste gde ste ga poslednji put videli, pronađite ga, otresite prašinu sa njega i donesite u UK "Parobrod" od 1. do 21. marta. Prednost imaju medvedi stariji od 15 godina, pogotovo oni stari i više decenija, sa nekom zanimljivom pričom koju ćete podeliti i uz medu priložiti.

Ovo će biti jedna od prvih interaktivnih izložbi spoja etnološkog kao dela našeg kolektivnog emotivnog sećanja na sopstvenu i prošlost naših roditelja, baka i deka i umetničkog, obzirom na paralelni konkurs takođe četvrti po godini trajanja.

On obuhvata slikare, grafičare, vajare, ilustratore, fotografe, animatore, reditelje, konceptualne umetnike, kostimografe, scenografe, kuvare, grafičke dizajnere, industrijske dizajnere, arhitekte, strip-majstore, dizajnere igračaka, odnosno selektovanih 30 odabranih radova, domaćih i stranih autora, na temu medveda.

Vaši medvedi s početka priče na čiju privremenu donaciju Vas pozivamo su scenografsko okruženje kao i javno postavljeno večito pitanje kako je baš medved /teddybear, postao naša najomiljenija i rasprostanjenija dečija igračka.

Više informacija može se dobiti na telefon 011/414 21 63 i putem mail-a: prijave@ukparobrod.rs

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.