NavMenu

Akreditovane još dve regionalne razvojne agencije

Izvor: eKapija Ponedeljak, 03.03.2014. 18:04
Komentari
Podeli

Regionalna razvojna agencija Beograd i Regionalna razvoja agencija Podrinja, Podgorine i Rađevine su akreditovane za obavljanje poslova regionalnog razvoja od Nacionalne agencije za regionalni razvoj, saopštila je Nacionalna agencija.

Ugovore o akreditaciji potpisali su direktor Nacionalne agencije Miloš Ignjatović i direktori razvojnih agencija Dragoljub Miletić ispred RRA Beograd i Danijela Marković ispred RRA Podrinje, Podgorina i Rađevina.

Regionalna razvojna agencija Beograd akreditovana je za obavljanje poslova regionalnog razvoja za Beogradski region. Od 2002. do 2013. godine, agencija je poslovala pod imenom Regionalni centra za razvoj MSPP Beograd, a 2013. godine promenila je poslovno ime. Osnivači ove agencije su Grad Beograd, Privredna komora Beograd, Institut ekonomskih nauka i Mreža održivog razvoja.

Regionalna razvojna agencija Podrinje, Podgorina i Rađevina osnovana je 2013. godine. Osnovači ove agencije su Loznica, Ljubovija, Krupanj, Osečina, Mali Zvornik i Krupanj i udruženja preduzetnika Opšte udruženje preduzetnika iz Loznice, Udruženje građana "Klub privrednika Loznice", Opšte udruženje preduzetnika iz Malog Zvornika, Opšte udruženje preduzetnika iz Ljubovije i Opšte udruženje preduzetnika iz Bogatića.

Do sada je akreditovano 13 agencija i to tri u Regionu Južna i Istočna Srbija, šest u Regionu Šumadija i Zapadna Srbija, tri u Regionu Vojvodina i jedna u Beogradskom regionu. Akreditaciju se izdaje na period od dve godine sa mogućnošću obnove.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.