NavMenu

Specijalne promocije "Eucerin" preparata u partner apotekama

Izvor: eKapija Ponedeljak, 03.03.2014. 12:50
Komentari
Podeli

Na pragu proleća, treba više pažnje posvetiti licu i telu, jer koža trpi usled dugotrajnog boravka u zatvorenom. Zato će kompanija "Eucerin" tokom marta održati nekoliko promocija svojih proizvoda.

Tokom marta u toku su promocije u partner apotekama u kojima će zainteresovani imati priliku da saznaju više o "Eucerin" linijama za negu kože i da prilikom kupovine "Eucerin" preparata u iznosu većem od 1.000 dinara dobiju jedan preparat gratis.

Kako kažu u toj kompaniji, njihove promocije su i idealna prilika da se uz stručne savete farmaceuta dobiju odgovori na sva pitanja u vezi formulacije, upotrebe i korišćenja ovih izuzetnih preparata koji će učiniti da lice i telo iz dana u dan budu sve blistaviji. Stručni saveti farmaceuta omogućavaju izbor preparata koji najbolje odgovara određenom tipu kože ili, pak, rešavaju moguće probleme uz pomoć medicinske kozmetike koja ima efikasan odgovor i na najzahtevnija pitanja kada se radi o koži lica i tela.


Ukoliko nameravate da nekoga obradujete 8. marta, posetite neku od "Eucerin" partner apoteka i izaberite pravi poklon za drage dame.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.