NavMenu

Sedam građevinskih firmi na zajedničkoj obuci kompanija "Villas Austria Gmbh" i "Icopal Srbija"

Izvor: eKapija Sreda, 26.02.2014. 13:57
Komentari
Podeli

U okviru zajedničke organizacije kompanija "Villas Austria Gmbh" i "Icopal Srbija", u prostorijama trenanžnog centra fabrike "Villas" 20. februara je održana teoretska i praktična obuka predstavnika građevinskih firmi iz Srbije i BiH. Samoj obuci prisustvovalo je 16 predstavnika iz 7 različitih građevinskih firmi.

Tokom prvog, teoretskog, dela obuke, učesnicima su upoznati sa istorijatom i trenutnom tržišnom pozicijom, kako fabrike "Villas", tako i "Icopal" kao grupacije. Odmah nakon toga, prezentovan je bogat proizvodni asortiman i različita inovativna rešenja u oblasti hidroizolacije. Konačno, kroz najrazličitija sistemska rešenja, učesnici su mogli da vide praktičan način primene i ugradnje pojedinih proizvoda kompanija "Villas" i "Icopal". Predavanje su održavali Werner Ordosch, direktor internacionalne prodaje fabrike "Villas Austria Gmbh", komercijalni direktor firme "Icopal Srbija" Dejan Đokić i Ljubodrag Manojlović, komercijalno tehnički predstavnik firme "Icopal Srbija". Sva tri predavača su, pored osnovnog planiranog sadržaja, pružali praktične savete vezane za detalje primene i davali odgovare na sva pitanja učesnika.

Tokom drugog dana, u trenažnom centru fabrike "Villas", obavljena je praktična obuka svih učesnika, tokom koje su demonstrirani načini i faze implementacije različitih hidroizolacionih krovnih sistema. Učesnicima je takođe pružena mogućnost da lično probaju postavku određenih proizvoda, čime su se najbolje i lično uverili u kvalitet, brzinu i lakoću rada sa inovatinim rešenjima kompanije "Villas".

Nakon završetka obuke, svim učesnicima su dodeljeni sertifikati o uspešno završenoj praktičnoj obuci i adekvatnoj pripremljenosti za samostalni rad.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

13.04.2024.  |  Finansije

Srbija i Crna Gora blagovremeno da potpišu sporazum o otvaranju graničnih prelaza sa tačkom spajanja u Boljarima

Potrebno je preduzeti aktivnosti u cilju blagovremenog potpisivanja sporazuma o otvaranju graničnih prelaza ili zajedničkog graničnog prelaza na budućem auto-putu, sa tačkom spajanja u Boljarima, između pograničnih opština Sjenica i Bijelo Polje. To je saopšteno na sastanku koji je održan u Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore. To je drugi sastanak Mješovite crnogorsko–srpske komisije za praćenje sprovođenja sporazuma

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.