Izvor: eKapija | Četvrtak, 20.02.2014.| 15:31
Izdvojite članak Odštampajte vest

"British Council" omogućio plaćanje IELTS ispita preko Interneta

"British Council" je saopštio da je usvojio najčešću sugestiju svojih korisnika i uveo opciju plaćanja IELTS ispita preko Interneta.

- Imajući u vidu da mnogi od vas moraju da putuju iz udaljenih mesta do naše kancelarije da bi uplatili ispit, a da su mnogi veoma zauzeti, potrudili smo se da omogućimo proces za kompletno prijavljivanje IELTS ispita na internetu: unesite svoje podatke, učitajte svoja dokumenta i platite onlajn -navedeno je u saopštenju.

IELTS ispit može se polagati u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu, a uplata ispita Internetom može se izvršiti Visa ili Master debitnom ili kreditnom karticom.

Iz "British Council"-a objašnjavaju kako sve funkcioniše:

- Potrebno je da odete na stranicu za online registraciju Registration page i unesete svoje podatke. Takođe, potrebno je da učitate skeniranu kopiju svog dokumenta za identifikaciju (pasoš ili lična karta). Skenirani dokument mora biti u JPEG, GIF ili PNG formatu, dimenzije moraju biti manje od 1600×1600 piksela i veličina 1.5MB ili manja. Skenirani dokument mora da sadrži: vaš ID broj, vaš potpis, datum rođenja i fotografiju, kao idatum do kada vaš dokument važi. Pošto ste učitali dokument i uneli svoje podatke, ostalo je samo da platite. Kada odete na Confirm Details stranicu, na dnu možete izabrati način plaćanja i potom platiti debitnom ili kreditnom karticom. Neophodno je da imate karticu za plaćanje kod sebe kada se prijavljujete, pošto neće biti moguće da se kasnije vratite na tu stranicu i izvršite uplatu.

Uplata se, ističu u "British Council"-u vrši u dinarima, a nakon završene prijave korisnici dobijaju potvrdu da li su se uspešno prijavili.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.