NavMenu

Izabrani pobednici takmičenja za najbolju Android aplikaciju

Izvor: Tanjug Četvrtak, 20.02.2014. 13:58
Komentari
Podeli

Kompanije "Telenor" i "Samsung" proglasile su pobednike poslednjeg kruga takmičenja za najbolju Android aplikaciju čija je tema bila "Lokalni heroj".

Prvo mesto osvojile su aplikacije "Naselje Stepa" autora Raše Mladenovića, "Belgrade Zoo" Daniela Fizešana i "Nacrtna geometrija korak po korak" Petra Pejića.

Drugo mesto pripalo je aplikacijama "Rakia bar" Željka Jovanovića, "Pet centar" Darka Ðokovića i "Vranje, moj grad" Stevice Arsića, dok su treće mesto podelile aplikacije "Novi Beograd" Nenada Stamenića, "Milan Konjević" Andreja Lazića i "Dunavski park" Verice Kuzmanović.

Takmičenje za najbolju aplikaciju je trajalo od januara 2013. do januara ove godine, a učestvovalo je 28.409 takmičara, prijavljeno je 8.785 aplikacija, a više od 800 aplikacija je bilo funkcionalno i spremno za objavljivanje na "App Store"-u.

E-business administrator u "Telenor"-u Uroš Zorić je kazao da su svi kreativni i inovativni ljubitelji android aplikacija imali priliku da učestvuju na konkursu.

- Učesnicima nije bilo neophodno tehničko znanje iz programiranja, već samo želja i dobre ideje da kreiraju aplikacije pomoću jednostavne platforme na portalu "Dobre stvari" - dodao je Zorić.

Pobednicima takmičenja nagrade je uručila kompanije "Samsung" - Smart televizore, telefone "galaxy note 3" i tablete "galaxy note 10.1".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.