Izvor: eKapija | Četvrtak, 13.02.2014.| 19:35
Izdvojite članak Odštampajte vest

Do Dubaija za 260 EUR - "flydubai" prvi put na Sajmu turizma u Beogradu

Aviokompanija "flydubai" po prvi put biće jedan od učesnika na Sajmu turizma, koji će se održati od 27. februara do 2. marta na Beogradskom sajmu. Ovom prilikom, "flydubai" će prikazati širenje svoje mreže kao i niz inovativnih usluga koje pružaju svojim korisnicima.

Iz ove kompanije podsećaju da jedino "flydubai" nudi direktan let iz Beograda do Dubaija tri puta nedeljno. Početkom godine "flydubai" je pokrenuo biznis klasu, nudeći putnicima vise personalizovanu uslugu. Avioprevoznik "flydubai" je, takođe, postavio nove standarde u domenu zabavnog sadržaja "Inflight Entertainment"-a i nudi putnicima više od 1.000 sati non-stop zabave.

Tokom Sajma, svi posetioci štanda "flydubai" u hali 2 na nivou A, biće u prilici da rezervišu karte za direktan let na relaciji Beograd-Dubai po promotivnoj ceni koje je aviokompanija omogućila specijalno za ovu priliku.

Posebna tarifa karata iznosi 260 EUR uključujući takse i odnosi se na cenu povratne karte za putovanja u periodu od 24. februara do 15. aprila 2014. godine. Povratna karta za Kolombo koštaće 490 EUR uključujući takse, u periodu do 31. oktobra 2014. godine. Karte se mogu kupiti u "flydubai" kancelariji u Beogradu i svim oficijalnim turističkim agencijama u Srbiji.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.