NavMenu

Dinosaurusi spremni do leta - Otvaranje prirodnjačkog centra u Svilajncu najkasnije 1. juna

Izvor: eKapija Četvrtak, 13.02.2014. 09:58
Komentari
Podeli
(Obilazak Prirodnjačkog centra) Ministar prosvete i nauke Tomislav Jovanović obišao je pre nekoliko dana Prirodnjački centar u Svilajncu i najavio da će ta ustanova, na koju se dugo čeka, biti otvorena najkasnije do 1. juna, objavio je lokalni list "Novi put".

Jovanović je, sa predsednikom opštine Svilajnac Predragom Milanovićem, obišao objekat koji godinama čeka na otvaranje. Kako je objavljeno i ranije, Ministarstvo prosvete će, zajedno sa opštinom, obezbediti novac za završetak radova.

Prirodnjački centar očekuje oko 100.000 poseta godišnje.

Kako je predsednik opštine Milanović objasnio, Svilajnac će uraditi rebalans, te će iz opštinskog budžeta biti opredeljeno 250.000 EUR za završetak Prirodnjačkog centra.

- Sve izložbe biće pripremljene za otvaranje do 1. juna - kazao je Predrag Milovanović, piše list "Novi put".


Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.