NavMenu

Izložba "Hilandarski svetlopisi" u "Galeriji 73" od 13. do 25. februara 2014. (FOTO)

Izvor: eKapija Sreda, 12.02.2014. 12:15
Komentari
Podeli

(Foto: Rajko R. Karišić)

U "Galeriji 73" (www.galerija73.com ) su u toku završne pripreme za otvaranje samostalne izložbe fotografija našeg poznatog autora Rajka R. Karišića, posvećene manastiru Hilandar i obeležavanju 10. godišnjice izbijanja katastrofalnog požara, koji je zadesio ovu svetinju u noći 3/4. marta 2004. godine.

Izložba pod imenom "Hilandarski svetlopisi" biće otvorena 13. februara u 19 časova u "Galeriji 73" u Beogradu, u Požeškoj 83a, a posetici će moći da je vide sve do 25. februara 2014. godine.

Na otvaranju će o fotografijama i angažovanju umetničkog fotografa Rajka R. Karišića govoriti i Dušan Milovanović, poznati istoričar iz Beograda.

Fotogalerija
Hilandar u oku Rajka Karišića
Komentari
Vaš komentar

Top priče

06.05.2024.  |  Građevina

Šta sve kineske kompanije grade u Srbiji?

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić rekao je da postoji dosta prostora za nastavak saradnje sa kineskim partnerima i da se sa kineskim kompanijama gradi u oblasti drumskog i železničkog saobraćaja, obnavlja se i izgrađuje kanalizacija. Među najznačajnijim projektima Vesić izdvaja gradnju brze pruge do Subotice, koja će biti završena do novembra i za samo 80 minuta će moći da se stigne od Beograda do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.