NavMenu

"MK Mountain Resort" među svetskim liderima kvaliteta u oblasti hotelijerstva i turizma

Izvor: eKapija Ponedeljak, 03.02.2014. 15:16
Komentari
Podeli
"MK Mountain Resort" dobitnik je prestižnog svetskog priznanja "World Quality Commitment 2013 Paris", za kvalitet u oblasti turizma i hotelijerstva. Ovo priznanje dodeljuje se kompanijama i organizacijama koje su nakon desetomesečne procedure izglasane od biznis lidera, predstavnika privrede, iz 118 zemalja sveta, saopštio je danas "MK Mountain Resort".

Prestižna nagrada koju dodeljuju lideri liderima fokusirana je na inovacije, tržišne trendove, rastuće brendove, tehnološke inovacije i finansije.

- "MK Mountain Resort" je jedina srpska kompanija nagrađena u zlatnoj kategoriji turizma i hotelijerstva. Svetska nagrada je odraz naše posvećenosti kvalitetu, rezultat uloženih napora u poslednje četiri godine, a istovremeno i podstrek za postizanje još boljih rezultata. Takođe, to je još jedna potvrda da se naše poslovanje kreće u dobrom smeru - rekao je Nikola Avram, direktor "MK Mountain Resort", u čijem sastavu su tri smeštajna objekta na Kopaoniku.

Po rečima organizatora, kompanije nagrađene za 2013 godinu, prepoznate su kao lokalni i nacionalni lideri i internacionalne korporacije koje na pravi način demonstriraju kvalitet proizvoda i usluga, imaju značajan udeo na tržištu, liderstvo u društvu, evidentne rezultate poslovanja koje je bazirano na održivom razvoju, navedeno je u saopštenju "MK Mountain Resort".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.