Izvor: eKapija | Sreda, 29.01.2014.| 19:06
Izdvojite članak Odštampajte vest

Piraeus banka nagradila najboljeg studenta na Beogradskoj bankarskoj akademiji

Dodela nagrade Danici Drobnjak
Piraeus banka je nagradila novčanom nagradom Danicu Drobnjak, najboljeg studenta Beogradske bankarske akademije (BBA). Ceremonija dodele nagrade održana je u sredu (29. januara 2014.) na BBA. Danici je nagradu uručila direktor Sektora ljudskih resursa Aleksandra Radić u prisustvu predstavnika BBA, studenta, akademika i novinara, saopšteno je iz banke.

Na konkursu Piraeus banke za ovu nagradu učestvovali su studenti završne godine Beogradske bankarske akademije, a prvi kriterijum za odabir studenta bio je najbolji postignut prosek. Među kandidatima koji su ostvarili najvišu prosečnu ocenu i položili sve ispite predviđene programom studija, Danica Drobnjak je imala najviše prisusutvo na nastavi i vežbama (98%), a pri tome je i student još jednog fakulteta, tako da je odluka da se njoj dodeli nagrada doneta na osnovu svih navedenih kriterijuma.

Prilikom uručivanja nagrade, direktor Sektora ljudskih resursa Aleksandra Radić je u ime predsednika Izvršnog odbora Piraeus banke, Neoklisa Neokleusa, čestitala Danici na izvanrednom uspehu i poželela joj da svoja znanja, nakon školovanja, što pre upotrebi u radu u nekoj od banaka u Srbiji.

- Ovako dobri rezultati, koje je Danica ostvarila, obavezuju nas da je motivišemo da i dalje bude najbolja. Novčana nagrada u neto iznosu od 1.000 EUR je ne samo materijalna nagrada, nego i stimulans za dalji rad i zalaganje, i potvrda da se znanje, rad i disciplina isplata - istakla je Radić i dodala da će banka nastaviti praksu dodele novčanih nagrada i organizovanja radne prakse u banci za studente Beogradske bankarske akademije.

Dekan fakulteta Beogradske bankarske akademije, dr Hasan Hanić zahvalio se Piraeus banci na uspešnoj saradnji i izrazio zadovoljstvo što je Piraeus banka prepoznala značaj pružanja podrške studentima, kako putem novčane nagrade, tako i omogućavanjem da oni svoja stečena teoretska znanja primene tokom stručne prakse u Piraeus banci.

U junu ove godine, Piraeus banka AD Beograd, ponovo će biti generalni sponzor KUP-a Matematičke gimnazije, čime će se talentovanim i uspešnim učenicima iz sveta i naše zemlje omogućiti da se takmiče u znanju iz matematike, fizike i informatike, navedeno je u saopštenju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.