Izvor: Tanjug | Petak, 22.12.2006.| 10:46
Izdvojite članak Odštampajte vest

Uručena priznanja Privredne komore Kraljevo

Predsedništvo (Foto: b)
(Zgrada Komore)

Organizacijama, privrednicima i studentima završnih godina juče (21. decembar 2006. godine) su u Regionalnoj privrednoj komori Kraljevo uručena priznanja i godišnje nagrade te asocijacije.

Predsedništvo (Foto: b)
(nagrađeni privrednici)

Diplome za doprinos razvoju i unapređenju privrede uručene su Čačanskoj banci i privrednim društvima "Mondi Serbia", "Novi Pazar-Put" i "9. septembar" Gornji Milanovac. Diplome i novčane nagrade za unapređenje preduzetništva dobili su direktor preduzeća "Milan Blagojević - namenska" iz Lučana Radoš Milovanović i vlasnik i direktor preduzeća "Prvi maj" iz Čačka Milosav Knežević.

Diplome i nagrade su uručene i vlasniku i direktoru preduzeća "Trmka-kabl- Telekomunikacije" iz Vrnjačke Banje Radoju Trmčiću, vlasniku i direktoru preduzeća "Tehnograd-Inženjering" Milunu Jovanoviću i diplomiranom inženjeru šumarstva iz Kraljeva Srboljubu Maksimoviću.

Za odličan uspeh na studijama diplome i novčane nagrade su uručene studentu pete godine Mašinskog fakulteta u Kraljevu Vladimiru Stojanoviću, apsolventu Agronomskog fakulteta u Čačku Nebojši Miloševiću i studentu četvrte godine Ekonomskog fakulteta u Novom Pazaru Sabahudinu Bećiroviću.

Predsedništvo (Foto: b)

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.