NavMenu

ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004 standardi u Macko doo Odžaci

Izvor: eKapija Utorak, 28.01.2014. 10:16
Komentari
Podeli

Preduzeće Mobes Group doo iz Novog Sada je uspešno završilo implementaciju Integrisanog menadžment sistema (IMS) sadržanog od Sistema menadžmenta kvalitetom (ISO 9001:2008) i Sistema menadžmenta zaštite životnom sredinom (ISO 14001:2004) u kompaniji Macko doo sa sedištem u Odžacima.

Zahtevima ISO 9001 i ISO 14001, preduzeće Macko doo. uspostavlja kontrolu kvaliteta svih procesa u organizaciji, povećava svest zaposlenih o kvalitetu i ekologiji i preventivno deluje na negativne uticaje i zdravlje zaposlenih i stanovništva.

Preduzeće Macko je osnovano 1995. godine. Po osnivanju preduzeće je brojalo 3 kompleta šlepera i 4 zaposlena. Pretežna delatnost preduzeća je prevoz tereta u drumskom saobraćaju. Od početka obavljanja delatnosti cilj je bio pružanje kvalitetne usluge distribucije robe, u početku na domaćem a kasnije i na međunarodnom tržištu (Evropa, Rusija, Turska, Ukrajina). U preduzeću trenutno ima 42 zaposlena radnika, a ukupan broj šlepera je 29.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.