NavMenu

TV N1 poziva medijske profesionalce na saradnju

Izvor: eKapija Petak, 24.01.2014. 12:15
Komentari
Podeli

Nova regionalna informativna televizija N1, ekskluzivni partner globalne TV mreže CNN, nastavlja intenzivne pripreme za početak emitovanja programa, planiran za proleće ove godine.

- Pripreme teku prema planu. Ulažemo velike napore kako bi televizija N1 bila osveženje na regionalnoj medijskoj sceni. Budućim gledaocima naše televizije ponudićemo brze i pouzdane vesti, uz poštovanje najviših profesionalnih standarda i uz korišćenje najmodernije tehnologije. Pozivamo sve medijske profesionalce, koji smatraju da mogu doprineti uspehu ovog projekta, da posete početnu stranicu www.n1info.com, gde se trenutno nalazi logo kanala, kao i mejl preko kog nas mogu kontaktirati - izjavio je direktor program N1 za Srbiju Jugoslav Ćosić.

Za potrebe kanala N1, grafički dizajn i vizuelni identitet stvara jedna od vodećih kreativnih agencija iz SAD, "Renderon."

Sa svojim tehničkim partnerima, N1 kreira najsavremeniji sistem za prikupljanje, obradu i emitovanje vesti iz tri glavna produkcijska centra u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu.

Glavni finansijski investitor iza N1 projekta je "United Group", vodeća "pay TV" platforma u jugoistočnoj Evropi, koja obuhvata SBB, najvećeg kablovskog operatora u Srbiji, "Telemach Sloveniju" i "Telemach BiH", najveće kablovske operatore u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, kao i "Total TV", najveću satelitsku platformu u regiji jugoistočne Evrope.

U oktobru 2013. godine, svetski vodeći investicioni fond KKR sa sedištem u Njujorku preuzeo je "United Grupu", što predstavlja prvu direktnu investiciju KKR-a u jugoistočnoj Evropi. 


Firme:
TV N1 TV N1
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.