NavMenu

"Aqua viva" odobrena na tržištu EU

Izvor: eKapija Četvrtak, 23.01.2014. 14:14
Komentari
Podeli

Odlukom Odeljenja za životnu sredinu, hranu i ruralne poslove (DEFRA), regulatornog tela EU, od decembra 2013. godine, "aqua viva", mineralna voda kompanije "Knjaz Miloš" nalazi se na listi mineralnih voda odobrenih na tržištima Evropske unije. Nakon čuvene srpske mineralne vode "knjaz Miloš", sada je i "aqua viva" zvanično priznata i prepoznata kao voda vrhunskog kvaliteta u državama Evropske unije, saopšteno je iz kompanije "Knjaz Miloš".

- Kao jedna od najstarijih i najznačajnijih srpskih kompanija, "Knjaz Miloš" uspešno širi svoje poslovanje na inostrana tržišta, teži kontinuiranim inovacijama i praćenju novih trendova, postavljajući kvalitet proizvoda kao jedan od vodećih prioriteta. U 2013. godini, izvoz kompanije u zemljama regiona i širom sveta zabeležio je dvocifren rast što je još jedan dokaz uspešnosti i prihvaćenosti proizvoda kompanije "Knjaz Miloš" i van granica naše zemlje - rekao je Bogdan Komlenac, menadžer korporativnih poslova kompanije "Knjaz Miloš".

Svake godine, Komisija Evropske unije objavljuje listu prirodnih mineralnih voda priznatih od država članica EU, a u skladu sa direktivom o eksploataciji i prodaji prirodnih mineralnih voda Evropskog parlamenta i Saveta. To priznanje je još jedna potvrda kvaliteta mineralnih voda "knjaz Miloš" i "aqua viva", koje su već dugi niz godina jedan od lidera u toj oblasti.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.