Izvor: eKapija | Sreda, 22.01.2014.| 16:00
Izdvojite članak Odštampajte vest

Smenjen direktor "EPS Snabdevanja" Dejan Vasić

Direktor preduzeća "EPS Snabdevanje" Dejan Vasić smenjen je danas sa te funckije, a na njegovo mesto imenovan je Željko Marković, saopštio je danas Nadzorni odbor EPS-a.

Na predlog v.d. direktora EPS-a, Nadzorni odbor je na današnjoj sednici doneo odluku o smeni Vasića i najavio utvrđivanje odgovornosti, dodaje se u saopštenju.

Takođe je najavljeno da će na narednim sednicama Nadzornog odbora biti analiziran rad "Elektrovojvodine", EDB-a, "Jugoistoka", "Centra", i "Elektrosrbije", tj. direktora svih navedenih privrednih društava za distribuciju kod kojih postoji osnovana sumnja da su svojim nečinjenjem i lošim radom doveli do navodnih problema koji su se pojavili u javnosti.

U saopštenju se navodi i da je u saradnji sa ministrom energetike Zoranom Mihajlović, v.d. direktora "Elektroprivrede Srbije" Aleksandar Obradović, 21. januara održao sastanak poslovodstva na kojem su analizirani do sada postignuti rezultati i uočeno je da je došlo do propusta u poslovanju Privrednog društva "EPS Snabdevanje" i svih distribucija "Elektroprivredi Srbije".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.