NavMenu

Ovo smo dugo čekali - Ana Ivanović pobedila Serenu Vilijams!

Izvor: Tanjug Nedelja, 19.01.2014. 16:07
Komentari
Podeli

Ana Ivanović (Foto: anaivanovic.com)Ana Ivanović

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je u nedelju ujutru pobedila najbolju teniserku sveta, Serenu Vilijams sa 2:1 (4:6, 6:3, 6:3).

Ivanović je tako prekinula seriju od 25 uzastopnih pobeda Serene Vilijams i prvi put od US Opena plasirala se u četvrtfinale nekog Grend slem turnira.

- Neverovatno je. Trudila sam se da igram najbolje što mogu - izjavila je posle meča oduševljeno Ivanović.

Ona je rekla da nije bilo lako igrati "protiv takve šampionke".

- Nikada je ranije nisam dobila, ali ona je samo ljudsko biće i znam da je na njoj bio veliki pritisak, tako da sam samo izašla i udarala lopticu i to sam vrlo dobro radila - istakla je Ivanović.

Vilijams je otkrila da je igrala sa povredom leđa i da je malo falilo da se povuče sa Otvorenog prvenstva Australije. Dodala je da je morala da uzme jake lekove i da se otežano kretala, ali svoj poraz nije pripisala tom problemu.

- Možda se nisam fizički osećala najbolje, ali to nema veze. Mislim da je Ana odlično odigrala. Uradila je sve što treba za pobedu - kazala je Vilijams.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.