NavMenu

Cisco širi svoje poslovanje i na oblast digitalnih oglasnih panoa

Izvor: eKapija Utorak, 19.12.2006. 16:08
Komentari
Podeli

Cisco je najavio postizanje konačnog dogovora o kupovini privatne kompanije Tivella, Inc. (www.tivella.com) iz grada Half Moon Bay, u Kaliforniji. Tivella je vodeći proizvođač softvera i sistema za digitalne oglasne table.

Digitalne oglasne table su nova tehnologija koja ima potencijal da izmeni doživljaj kupaca i da promoviše bogatije komunikacije. Digitalne oglasne table sve brže osvajaju tržište, pošto su kompanije suočene sa nizom raznovrsnih izazova. U njih spadaju prihodi i rast, izgradnja i održavanje identiteta brenda i lojalnosti klijenata i efikasno reklamiranje i marketing. Kompanije koje se bave realizacijom rešenja za digitalne reklamne panoe su jasno pokazale viši stepen svesti o brendovima i pomogle povećanje prodaje dostavljajući relevantne informacije kupcima u blizini prodajnih mesta.

“Smatramo da postoji ogroman potencijal u integraciji digitalnih reklamnih panoa u našu postojeću platformu za prenos videa uživo i u realnom vremenu,” izjavio je Marthin De Beer, viši potpredsednik grupe Emerging Market Technologies kompanije Cisco. “Zahvaljujući ovome, Cisco će moći da pruži video uživo ili po zahtevu, kao i druge medijski bogate sadržaje, kako putem stonih računara tako i putem digitalnih reklamnih panoa, koristeći IP za aplikacije kao što su ciljane komunikacije, reklamiranje i obuka.”

Ova kupovina je vezana sa ispunjenjem raznovrsnih uslova i njeno okončanje se očekuje tokom drugog kvartala fiskalne 2007. godine kompanije Cisco.

Tivella je osnovana 2001. godine i ima 10 zaposlenih koji uglavnom rade u gradu Milpitas, u Kaliforniji, dok je sedište kompanije u gradu Half Moon Bay, takođe u Kaliforniji.

Po okončanju transakcije tim kompanije Tivella i celokupna paleta proizvoda biće integrisani u grupu Emerging Markets Technology kompanije Cisco, a njihov rukovodilac biće De Beer.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.