NavMenu

CA m-Banking sve popularnija usluga Credit Agricole banke

Izvor: eKapija Sreda, 15.01.2014. 16:27
Komentari
Podeli

Credit Agricole banka Srbija je u toku decembra meseca zabeležila porast transakcija menjačkih poslova obavljenih putem m-Banking usluge elektronskog bankarstva od preko 30%, dok CA m-Banking omogućava neograničeno obavljanje svih vrsta plaćanja i pregled prometa i transakcija putem mobilnog telefona po 30% nižoj proviziji od standardne koja se plaća na šalterima Banke.

Izuzetno sigurna i krajnje jednostavna jer funkcioniše poput većine servisa elektronskog bankarstva koji se koriste na računarima, CA m-Banking aplikacija prilagođena je novijim generacijama mobilnih telefona (Android, Blackberry) i omogućava pristup i transakcije po svim dinarskim i deviznim računima 24 časa dnevno.
Za korišćenje CA m-Banking usluge, zainteresovani klijenti koji već imaju otvoren račun u ovoj banci, nakon popunjene pristupnice u bilo kojoj od 81 filijale, dobijaju aktivacioni kod od banke i detaljna uputstva koja se nalaze i na sajtu Credit Agricole banke.

Uz pomoć instalirane aplikacije na svom mobilnom uređaju, klijenti imaju mogućnost da obavljaju gotovo sve poslove koje bi obavljali na šalteru Banke, sa tom razlikom da biraju vreme i mesto koje im najviše odgovara za obavljanje tih transakcija. Osim što bezbedno i brzo mogu da izvrše plaćanja ili provere stanje na svim svojim računima, ili na računima svojih kreditnih kartica, mogu da obavljaju i menjačke poslove.

CA m-Banking zaštićen je šifrom tj. PIN-om koji korisnik postavlja samostalno i kojim se svaki put prijavljuje kako bi koristio prednosti mobilnog bankarstva. Takođe, ukoliko klijent promeni mobilni uređaj ili broj telefona, neophodno je da ponovo aktivira ovu uslugu zbog različitih nivoa zaštite

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.