NavMenu

Kad se spoje lepo i korisno – zahvaljujući projektima javnih radova ulice i parkovi Niša svakim danom sve lepši

Izvor: eKapija Utorak, 19.12.2006. 10:16
Komentari
Podeli

Početkom decembra 2006. godine u Nišu počeli su javni radovi u okviru šest projekata koje je Vlada Republike Srbije odobrila JKP "Mediana".

Ukupna vrednost odobrenih projekata, koje finansiraju Vlada Srbije, grad Niš i JKP "Mediana", iznosi više od 28,5 miliona dinara. U cilju realizacije pomenutih projekata angažovana su nezaposlena lica izabrana u saradnji sa Nacionalnom službom zapošljavanja – filijalom u Nišu.

Zahvaljujući pomenutim radovima mnogi delovi Niša već su počeli da dobijaju lepše "lice" i to zahvaljujući intenzivnom uređivanjem blokovskog zelenila, Starog groblja, sakupljanjem lišća, košenjem i grabuljanjem zelenih površina, uređivanjem bedema Nišave, Niške Banje, Bulevara Cara Konstantina, itd.

Posađen je veliki broj sadnica lišćara, četinara i ligustruma, kao i ukrasnog šiblja koji sada oplemenjuju uređeni prostor i ulepšavaju Niš.

Realizacijom odobrenih projekata, JKP "Mediana", grad Niš i Nacionalna služba zapošljavanja, uključili su se u opštu intenciju Vlade Srbije da se, kroz izvođenje javnih radova, poboljša ekonomski i socijalni status nezaposlenih lica. Jednom rečju, spaja se lepo i korisno.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.