Izvor: eKapija | Utorak, 14.01.2014.| 15:50
Izdvojite članak Odštampajte vest

Ljiljana Kovačević postavljena na čelo Poreske uprave

Ljiljana Kovačević
Vlada Srbije na današnjoj sednici je odredila da Ljiljana Kovačević kao koordinator privremeno obavlja poslove direktora Poreske uprave, dok je na mesto zamenika direktora imenovan Miodrag Pavićević, saopštila je Poreska uprava.

Ljiljana Kovačević je od 1999. godine stalno zaposlena u Poreskoj upravi. Od 2001. godine je na rukovodećim pozicijama u Poreskoj upravi, a 2004. postavljena je za pomoćnika direktora Poreske uprave – direktor Centra za velike poreske obveznike. Tokom 2012. i 2013. obavljala je i poslove direktora Poreske uprave. Rad CVPO kojim rukovodi, MMF je ocenio kao primer najbolje međunarodne prakse.

Miodrag Pavićević ima tridesetogodišnje radno iskustvo u Poreskoj upravi. Od 2002. do 2004. Pavićević je bio pomoćnik direktora Poreske uprave – direktor Centra za velike poreske obveznike. Nakon toga je postavljen za pomoćnika direktora – direktor Regionalnog Centra Beograd, a zatim i pomoćnik direktora Poreske uprave – direktor Sektora za poresko-pravne poslove i koordinaciju u Centrali Poreske uprave. Od 2010. godine je koordinator u Centru za velike poreske obvenike.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.