NavMenu

"Guaranine" zimske čarolije u većoj limenci

Izvor: eKapija Četvrtak, 09.01.2014. 09:17
Komentari
Podeli

Zelena Guarana i Sovica spremno dočekuju praznike i za sve ljubitelje zimskih zabava, ludih žurki i kvalitetnog provoda, pripremile su specijalnu dozu novogodišnje energije u novoj "Guarana XMAX" limenci.

Praznično, limitirano izdanje najpopularnijeg energetskog pića po prvi put naći će se u većoj limenci i pružiće 32 odsto više zabave, pozitivne energije i isto toliko manje šanse za smaranje.

Vreme je provoda i slavlja a to zahteva mnogo energije. Zato su Sovica i ludi Deda Mraz rešili da uz Mad Santa’s 32% power upgrade "Guaranu" spremno zakoračite u Novu godinu.

Okupite ekipu i produžite zabavu. Sovica je luđa nego ikad, zato - no sleep, power upgrade i stay tuned....

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina

Firma Negast planira gradnju savremenog objekta na Voždovcu - U planu 39 stanova (FOTO)

U Ulici Save Maškovića na Voždovcu planira se gradnja objekta spratnosti 2PO+P+4+Ps, nakon što bude srušen pomoćni objekat koji već postoji na parceli. Ukupno su projektovani četiri poslovne jedinice - lokala, tri poslovna apartmana i 39 stanova. U dve podrumske etaže organizovana je garaža za smeštaj 59 putničkih vozila: na etaži Po-2 je projektovano 39 parking mesta, a na Po-1 20 parking mesta. U delu podruma koji nije

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.