NavMenu

Nenad Merzel prvi stipendista "Nove Iskre" i Erste banke

Izvor: eKapija Ponedeljak, 06.01.2014. 11:30
Komentari
Podeli

Nova Iskra (Foto: novaiskra.com)Nova Iskra

Mladi industrijski dizajner Nenad Merzel neće morati da plaća članarinu tokom 2014. godine, s obzirom da će posredstvom stipendije ove troškove pokrivati Erste banka, čiji su predstavnici zajedno sa timom "Nove Iskre" izabrali Nenada među najkvalitetnijim prijavama koje su pristigle na konkurs.

S obzirom da se radi o talentovanom industrijskom dizajneru koji je nedavno završio studije, profil i portfolio Nenada Merzela odgovara idelanom profilu mladog kreativca kakve "Nova Iskra", u saradnji sa Erste bankom, teži da podrži, navedeno je na sajtu banke.

Dizajn inkubator "Nova Iskra" u Beogradu u novembru je raspisao drugi po redu godišnji konkurs za korišćenje svog multifunkcionalnog coworking prostora u centru Beograda namenjenom mladim dizajnerima i kreativnim profesionalcima. Ove godine, po prvi put je na raspolaganju bila i stipendija za besplatnu godišnju članarinu u Designers Lab-u "Nove Iskre", u saradnji sa Erste bankom, prvom kompanijom koja je prepoznala ovaj vid podrške mladim kreativcima u Srbiji.

Članovi Designers Lab-a imaju priliku da koriste jednu od 18 radnih jedinica u prostoru NI, kao i sve prateće sadržaje, prostorije i opremu neophodnu za svoj rad - brzi wi-fi, konferencijsku salu, zanatsku modelarnicu, alat, foto-korner i drugu opremu, dizajn biblioteku, kancelarijski materijal i kuhinju. "Nova Iskra" takođe redovno predstavlja edukativne programe u kojima članovi Designers Lab-a imaju prednost učešća.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.