NavMenu

Smederevo gradi proizvodnu halu od 20.000 m2 - Ponude za zakup objekta do 15. januara 2014.

Izvor: eKapija Petak, 03.01.2014. 10:13
Komentari
Podeli
Grad Smederevo izgradiće novu proizvodnu halu, a planirani rok za završetak je 21. novembar 2014. Lokalna samouprava raspisala je javni oglas za davanje u zakup ovog objekta.

Kako je objavljeno, planirani rok za uvođenje zakupca u posed je od 15. do 31. decembra 2014.

Hala je namenjena za proizvođačku industriju (elektronsku, mašinsku, metalsku, hemijsku, prehrambenu itd). Površina objekta je 20.000 m2. Početna mesečna cena zakupa je 2,62 EUR po kvadratu (bez PDV-a). Prostor se daje u zakup na period od 10 godina.

Kriterijum za izbor je visina ponuđene cene zakupa. Rok za podnođenje ponuda je 15. januar 2014, do 12 časova, a otvaranje je zakazano za isti dan.


Kako je ranije najavljeno, Smederevo će izgraditi halu za potrebe finske kompanije PKC, koja bi proizvodila automobilske kablove. Grad bi za taj posao trebalo da izdvoji oko milijardu dinara.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.