NavMenu

Poreska uprava u 2013. naplatila 615,59 milijardi dinara

Izvor: Tanjug Petak, 20.12.2013. 13:22
Komentari
Podeli

Ove godine Poreska uprava naplatila je 615,59 milijardi dinara što je za oko 33 milijardi dinara više nego prošle godine, kada je naplaćeno 582,39 milijardi dinara.

Za 11 meseci ove godine realizovano je 4.500 poreskih kontrola, što je više nego u istom periodu prošle godine, dok je broj fiskalnih kasa u 2013. iznosio 12.445, što je takođe više od prethodne 2012. kada je uvedeno 9560 novih fiskalnih kasa, saopštila je Poreska uprava Srbije.

Poreska uprava podseća da od januara kreće objedinjena naplata poreza i doprinosa po odbitku.

To su samo neke od tema o kojima će na godišnjoj konferenciji Poreske uprave Srbije u ponedeljak (23. decembra 2013.), govoriti direktor Poreske Uprave Ivan Simič i predstavnici Saveta direktora Miroljub Labus, Milan Knežević i Zoran Drakulić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.