NavMenu

Do 26 destinacija po povoljnijim cenama - Novogodišnja ponuda "Air Serbia"

Izvor: eKapija Petak, 20.12.2013. 10:40
Komentari
Podeli

Nacionalna aviokompanija "Air Serbia "snizila je cene karata u okviru promotivne novogodišnje akcije za putovanja u jednom pravcu iz Beograda ka gotovo svim destinacijama, kao i za putovanja iz 26 destinacija ka glavnom gradu Srbije.

Karte po promotivnim cenama su u prodaji od 18. decembra do 3. januara, a za putovanja do 29. marta 2014. godine, saopštila je ova kompanija.

Cene karata u ekonomskoj klasi za putovanja iz Beograda koštaju 60 EUR, za letove do Podgorice, Tivata, Istanbula, Atine, Ljubljane, Banjaluke i Skoplja.

Za Sarajevo, Milano, Brisel, Bukurešt, Prag, Rim, Solun, Štutgart i Cirih se može leteti za 70 EUR, a za Berlin, Frankfurt i Dizeldorf po ceni od 80 EUR.

Let do Amsterdama staje 90 EUR, do Kopenhagena i Stokholma 100 EUR, Londona i Moskve 110 EUR, a do Tel Aviva i Larnake 120 EUR.

Putovanje ka Beogradu iz Amsterdama košta 99 EUR, iz Atine i Rima 81 EUR, iz Berlina 86 EUR, Banjaluke 49 EUR, Brisela i Sarajeva 77 EUR, Bukurešta i Praga 70 EUR, Kopenhagena 102, Larnake 123, Dizeldorfa 88, Frankfurta 102, Istanbula i Tivta 54, Ljubljane i Podgorice 60, Londona 152, Moskve 101, Milana 76, Soluna 71, Skoplja 57, Stokholma 96, Štutgarta 69, Tel Aviva 117 i Ciriha 83 EUR.

To su najniže cene u ekonomskoj klasi, u koje su uključene sve takse i naknade, osim naknade za gorivo i izdavanje karte.

Karte se mogu kupiti u poslovnicama "Air Serbia", kao i u svim ovlašćenim turističkim agencijama, ali i pozivanjem kol centra avio-kompanije na broj telefona 0800 111 528. Za pozive iz inostranstva otvorena je telefonska linija +381 11 311 21 23, a sve informacije mogu se naći i na sajtu www.airserbia.com.

"Air Serbia" je počela sa radom kao nacionalni avio prevoznik 26. oktobra 2013. Opslužuje 29 destinacija u Evropi i na Mediteranu sa matičnog beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

Kompanija nudi i duge, prekookeanske letove do Azije, Australije i američkog kontinenta sa kod šer partnerima i sa kompanijom "Etihad", koja ima ima 49% vlasničkog udela u "Air Serbia"-i.

Aviokompanija trenutno ima flotu od 10 uskotrupnih i 4 turboprop aviona.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.