NavMenu

(Pregled)(Najbolje robne marke Srbije 2004)Lagado - kožne garniture iz Bujanovca

Izvor: Pregled Ponedeljak, 09.05.2005. 09:10
Komentari
Podeli

Proizvođač kožnih garnitura iz Bujanovca – „LAGADO“
www.lagado.co.yu



Ovogodišnji dobitnik Zlatnog ključa na Sajmu nameštaja je domaći proizvodač kožnih garnitura „Lagado“ iz Bujanovca, koji već 16 godina izrađuje nameštaj italijanskog dizajna i od italijanske kože. Nameštaj „Lagado“ osvojio je prošle godine „Srebrni ključ“ na beogradskom sajmu, kao i „Zlatni dub“ na banjalučkom, a ove godine u Banja Luci ponovo je odlikovan istim priznanjem.



Nameštaj se izrađuje u četiri linije - klasična, česterfild, standardna i moderna.

Fabrika „Lagado“ zapošljava preko 200 radnika, iz Bujanovca, Vranja i okolnih mesta. Ovogodišnji razvojni planovi, pored nedavnog otvaranja tri salona nameštaja u Beogradu, obuhvataju i otvaranje salona u Nišu i u Novom Sadu. U kontekstu izvoza, do krojo godine planira se otvaranje salona nameštaja u Rusiji, u Moskvi.



Do nedavno gotovo isključivo izvozni proizvod, a na domaćem tržištu prisutan preko dilerske mreže, ovaj nameštaj sada je dostupan i Beograđanima u tri nova salona „Lagado“. Pored garnitura od prirodne i ekološke kože, saloni „Lagado“ nude i kompletnu opremu za moderno stanovanje.



Saloni nameštaja „Lagado“ nalaze se u centru grada, u robnoj kući „Mitić“ u Knez Mihajlovoj i u robnoj kući „Beograd“ u Kralja Milana, kao i na Voždovcu, u robnoj kući „Drvoimpex“, u ulici Vojvode Stepe 114. Početkom ovog meseca, prilikom svečanog otvaranja ovih salona, minista trgovine, turizma i usluga, Bojan Dirnitrijević, pohvalio je napore ovog domaćeg proizvođača.




“Lagado“ je dobitnik ziatnog ključa na 42. međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu.

Saloni nameštaja:
RK "Beogradanka" IV Sprat
Masarikova 5
+381 11 3612436

RK „Mitić“ I Sprat
Knez Mihailova 41

RK DRVOIMPEX
Vojvode Stepe 114, Beograd
+381 11 3976415
otvoreno i nedeljom

Zastupnik za BiH
„GLOBAL ENTERIJERI“
Zvornik, +387 56 230 900

Fabrika: Karađorđa Petrovića 175 ,
Bujanovac, tel/fax: +381 17 651116 / 653388

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.