NavMenu

Kompanija "ComTrade" investiraće 100 mil EUR u svoje regionalno širenje

Izvor: Novosti Ponedeljak, 11.12.2006. 10:56
Komentari
Podeli


Srpska informatička kompanija "ComTrade" investiraće više od 100 mil EUR u proširenje poslovanja u regionu u naredne dve godine.

Veselin Jevrosimović, predsednik "ComTrade Group", rekao je da ta kompanija već posluje u Srbiji, BiH, Bugarskoj i Crnoj Gori, a odskora posluje i u Albaniji.

Veselin JevrosimovićVeselin Jevrosimović

Prema rečima Jevrosimovića, u planu je da 2007. godine kupovinom informatičkih kompanija proširi poslovanje na Rumuniju i Ukrajnu.

Firme:
Comtrade Comtrade
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.