Izvor: eKapija | Ponedeljak, 16.12.2013.| 14:49
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Securitas" organizovao turnir u streljaštvu

Kompanija "Securitas Services" organizovala je u petak (13. decembra 2013. godine) turnir u streljaštvu na kome su, osim predstavnika "Securitas"-a, učestvovali i predstavnici kompanija "Delta Sport", "Idea", "Metro C&C", "Štampa Sistem", "Idea+ Communications", ISS, "Strauss Adriatic", "Philip Morris", "Beokolp," Uprava za zajedničke poslove republičkih organa, banka Intesa, "Veropulos" i Komercijalna banka, saopštio je "Securitas".
Takmičenje u gađanju pištoljem kalibra 9 mm održano je u streljani "Streljačkog kluba Partizan", na stadionu JNA. Na turniru je učestvovalo ukupno 32 strelca.

Pehare je najbolje plasiranim učesnicima uručila reprezentativka Srbije, svetska rekorderka i evropska prvakinja u streljaštvu, Andrea Arsović.

Najbolji strelac na turniru bio je predstavnik kompanije "Delta Sport", Goran Glušica, a drugo i treće mesto pripalo je strelcima iz "Securitas"-a, Ljubiši Životiću i Branku Ćebiću. Četvrtom učesniku finala, predstavniku kompanije "Idea", uručena je utešna nagrada, navedeno je u saopštenju.

Sekretar SK "Partizan" Dragan Živaljević je u znak zahvalnosti uručio statuu strelca Đorđu Vučiniću, direktoru kompanije "Securitas Services".
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.