NavMenu

"Securitas" organizovao turnir u streljaštvu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 16.12.2013. 14:49
Komentari
Podeli
Kompanija "Securitas Services" organizovala je u petak (13. decembra 2013. godine) turnir u streljaštvu na kome su, osim predstavnika "Securitas"-a, učestvovali i predstavnici kompanija "Delta Sport", "Idea", "Metro C&C", "Štampa Sistem", "Idea+ Communications", ISS, "Strauss Adriatic", "Philip Morris", "Beokolp," Uprava za zajedničke poslove republičkih organa, banka Intesa, "Veropulos" i Komercijalna banka, saopštio je "Securitas".
Takmičenje u gađanju pištoljem kalibra 9 mm održano je u streljani "Streljačkog kluba Partizan", na stadionu JNA. Na turniru je učestvovalo ukupno 32 strelca.

Pehare je najbolje plasiranim učesnicima uručila reprezentativka Srbije, svetska rekorderka i evropska prvakinja u streljaštvu, Andrea Arsović.

Najbolji strelac na turniru bio je predstavnik kompanije "Delta Sport", Goran Glušica, a drugo i treće mesto pripalo je strelcima iz "Securitas"-a, Ljubiši Životiću i Branku Ćebiću. Četvrtom učesniku finala, predstavniku kompanije "Idea", uručena je utešna nagrada, navedeno je u saopštenju.

Sekretar SK "Partizan" Dragan Živaljević je u znak zahvalnosti uručio statuu strelca Đorđu Vučiniću, direktoru kompanije "Securitas Services".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.