NavMenu

"V&O Communication" obeležio 5 godina poslovanja u Srbiji

Izvor: eKapija Petak, 06.12.2013. 15:59
Komentari
Podeli

"V+O Communication", konsultantska kuća za odnose sa javnošću, obeležila je u sredu (4. decembar 2013. godine) pet godina uspešnog poslovanja u Srbiji, uz dobro raspoloženje i veliki broj klijenta, predstavnika domaćih i stranih kompanija i prijatelja kompanije.

Događaju je prisustvovao i jedan od osnivača i vlasnika agencije "V+O Communication" iz Grčke, Thomas Varvitsiotis, koji je se zahvalio prisutnim gostima na podršci i saradnji tokom prethodnih pet godina.

Natalija Racković, direktor "V+O Communication" u Srbiji takođe se obratila prisutnim gostima, istakavši da je V+O tim tokom prethodnih pet godina realizovao brojne kampanje, organizovao najrazličitije događaje i pomerao granice mogućeg i nemogućeg zejedno sa našim klijentima koji su nam na tom putu ukazali poverenje.

- Ova proslava je jedan od načina da se zahvalimo našim klijentima na uspešnoj saradnji i poverenju koje su nam ukazali - izjavila je ovom prilikom Natalija Racković.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

U Rakovici u planu novi sportsko-rekreativni kompleks na 20.000 m2 - Moguća gradnja bazena, terena, akva parka...

Na području između trase železnice, Ulica Sretena Popovića, 13. oktobra i obilaznice oko Beograda u Rakovici, predviđena je izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa, umesto ranije planiranih privrednih zona, vidi se iz Plana detaljne regulacije za ovo područje, koji je beogradski Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove stavio na rani javni uvid. Povod za novi plan, kako se navodi, predstavlja inicijativa gradske opštine Rakovica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.