NavMenu

Privredna komora Beograda sarađuje sa Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj

Izvor: eKapija Sreda, 04.12.2013. 14:26
Komentari
Podeli

Privredna komora Beograda i Nacionalna agencija za regionalni razvoj potpisale su sporazum o poslovno tehničkoj saradnji. Sporazum formalizuje sve oblike povezivanja i saradnju koju te dve organizacije ostvaruju u okviru svoje delatnosti, objavila je Nacionalna agencija za regionalni razvoj na svom sajtu.

- Kao institucija koja pruža podršku sektoru malih i srednjih preduzeća, obavezuje nas na saradnju sa Privrednom komorom Beograda jer je privredna komora pravo mesto gde se okupljaju privrednici. Na ovaj način na jednom mestu ćemo imati mnogo širu bazu i mnogo bolje mogućnosti povezivanja - istakao je direktor Nacionalne agencije Miloš Ignjatović.

Akt o malom biznisu - deset tačaka, u Evropi pokazuje na koji način treba da radimo i pomognemo preduizetnicima u unapređenju njihovog poslovanja. I što je najvažnije, sajmovi, izložbe su nešto što je preduzetnicima neophdono, a to ćemo dobiti ovim saporazumom - ističe predsednik Privredne komore Beograda, Milan Janković.

- Danas je zaista veliki dan za male preduzetnike, kao i za organizatore asocijacijacije, u ovom slučaju Privrednu komoru Beograda, koja zajedno sa komorskim sistemom i komorom Srbije pokušava i pravi ambijent za privređivanje - rekao je Janković.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.