NavMenu

Specijalni novogodišnji popusti u SEE Offices

Izvor: eKapija Utorak, 03.12.2013. 14:16
Komentari
Podeli

Obeležavajući godinu dana prisustva na tržištu Srbije i u susret nadolazećoj prazničnoj sezoni, kompanija "SEE Offices", specijalizovana za iznajmljivanje potpuno opremljenih kancelarija i konferencijskih sala, pripremila je nekoliko interesantnih promotivnih ponuda.

Sve kompanije koje odluče da svoje novogodišnje VIP koktele organizuju tokom decembra u konferencijskom centru "SEE Offices", koji se nalaze na 19. spratu poslovnog centra Ušće i pruža izuzetan pogled na Beograd, dobijaju specijalni popust od 25 % na iznajmljivanje sala za sastanke i konferencije u istom prostoru tokom januara i februara 2014. Ukupni kapacitet konferencijskog centra je 80 mesta, a za potrebe važnih sastanaka i internih treninga može se podeliti na tri manje celine, sa različitim rasporedima sedenja.

Pored iznajmljivanja potpuno opremljenog kancelarijskog prostora i sala za sastanke i konferencije, "SEE Offices" je poznat po tome što je prvi na domaće tržište doneo i uslugu Virtuelnih kancelarija, koja je idealna za nove kompanije kojima nije neophodan poslovni prostor, ali žele prestižnu adresu za svoju kompaniju, kao i usluge prosleđivanja pošte i telefonskih poziva.

Sve kompanije koje tokom decembra i januara zaključe ugovor o održavanju virtuelne kancelarije duži od 12 meseci čeka popust od 10 %, dok je za ugovore duže od dve godine rezervisan popust od čak 20 %.

Da podsetimo, kompanija "SEE Offices" je zajednički projekat austrijske kompanije "Bena", koja je lider na tržištu poslovnih centara u Austriji, i regionalne konsultantske kuće "ECOVIS ConFidas", koja u Srbiji nudi usluge finansijskog i poreskog savetovanja. Prvi "SEE Offices" biznis centar otvoren je u Beogradu u novembru 2012. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.