NavMenu

Dance Aerobics - Isprobajte terapeutsko dejstvo popularnih treninga

Izvor: eKapija Ponedeljak, 02.12.2013. 09:47
Komentari
Podeli

Suzana Vujović (Foto: ArtPhoto.co.rs)Suzana Vujović

U današnje vreme, kada ljudi većinu vremena provode za računarima, u kolima, izloženi konstantnom stresu, postoji potreba za rekreacijom i mentalnim opuštanjem. Najbolji način za to je "dance aerobics" koji ima veoma dobre efekte kako na fizičko tako i na psihičko stanje. Trening sadrži elemente modernog plesa, latino i disko ritmova, komponente aerobnih vežbi i mišićne izdržljivosti, i to sve na zabavan i dinamičan način.

Treninge mogu pohađati sve starosne dobi, a grupe su podeljene po fizičkoj spremnosti polaznika. Efekti programa "dance aerobics" su višestruki, te se ova vrsta treninga preporučuje svima koji žele da regulišu telesnu težinu, poboljšaju kardiovaskularni sistem i cirkulaciju ili povećaju funkcionalni kapacitet svojih pluća. Uz dobru zabavu i uživanje u učenju novih veština, ovaj vid treninga izuzetno relaksira i smanjuje napetost.

Pored toga, plesni pokreti su odlična vežba za kondiciju, izdržljivost, fleksibilnost i držanje tela. Doprinose gipkosti mišića, jačanju tetiva i ligamenata, kao i pokretljivosti zglobova.

Predznanje nije neophodno, a pored grupnih treninga, postoji mogućnost učenja i usavršavanja veštine i tehnike latinoameričkih plesova (salsa, rumba, chacha, jive), individualno ili u manjim grupama.

Program je osmislila i vodi Suzana Vujović, dugogodišnja fitnes instruktorka i plesačica latinoameričkih plesova, a svim zainteresovanim polaznicima na raspolaganju je jedan besplatan probni termin "dance aerobics-a".

Treninzi se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom od 18 do 19 sati u fitnes studiju "The Body" u Ljubostinjskoj 2, u Beogradu. Više informacija možete dobiti i na Facebook stranici TheBodyFitnesStudio ili putem maila thebodyfitstudio@gmail.com

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.