Izvor: eKapija | Utorak, 26.11.2013.| 12:10

Pokrenut regionalni projekat "Balkan Marketing Network"

Vodeći strukovni portali u regionu – Marketing365 iz Makedonije i Marketing mreža iz Srbije, po prvi put na našim prostorima, započeli su realizaciju projekta "Balkan Marketing Network", koji ima kao cilj promociju struke, umrežavanje i poslovno povezivanje svih učesnika na regionalnom tržištu marketinških komunikacija.

- Ideja ovog projekta jeste da doprinese razvoju marketinške i PR industrije, ali i podstakne regionalnu saradnju između agencija, oglašivača i medija. Takođe, kroz zajedničke projekte koje ćemo organizovati u narednom periodu trudićemo se postavimo nove standarde i ukažemo na dobreprimere iz prakse u regionu - rekao je Boris Eftimovski, urednik portala Marketing365.

- "Balkan Marketing Network" je prirodan nastavak saradnje naših portala. Osluškivanjem tržišta u prethodnim godinama shvatili smo da našim saradnicima, ali i struci treba da ponudimo više. Nema sumnje da samo zajedničkim snagama i regionalnim umrežavanjem svih učesnika na tržištu možemo da pomerimo granice, pratimo svetske trendove, odolimo izazovima sa kojima se susreću sve države u regionu, razvijemo zdravu konkurenciju, a time i unapredimo poslovanje i položaj struke - rekla je Ivana Parčetić, osnivač i urednik portala Marketing mreža.

Inicijatori projekta "Balkan Marketing Network" veruju da će nastaviti uspešnu saradnju sa agencijama, oglašivačima i medijima kako iz Srbije i Makedonije, tako i iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, kao i sasvima koji smatraju da im ovakva saradnja može pružiti podršku i pomoći, koji veruju u ono što rade, koji imaju šta da pokažu i kažu, a isto tako žele da daju svoj doprinos da tržište u regionu postane bolje mesto za poslovanjei na kraju, kao takvo postane konkurentno na evropskom i svetskom nivou.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.