Izvor: eKapija | Ponedeljak, 25.11.2013.| 08:32
Izdvojite članak Odštampajte vest

"eKapija" i na Androidu!

Dragi čitaoci, do sada ste navikli da se na našem portalu informišete, tražite nove poslovne mogućnosti, potencijalne partnere i ideje. Izgradili smo međusobno poverenje i postali Vaša dnevna navika. Sada želimo da Vam budemo još bliže...

Srećni smo što možemo da Vas obradujemo inovacijama – "eKapija" Anadroid aplikacijom, koja je svojim sadržajima, jednostavnom upotrebom i funkcionalnostima jedinstvena na našem tržištu.

Sadržaji aplikacije dostupni su Vam bilo gde i bilo kada, čak i u situacijama kada nemate pristup Internetu. Omogućili smo Vam da poslovnim vestima pristupate u off line modu, tako da uz povremeno ažuriranje, novosti iz poslovnog sveta mogu pratiti i oni koji na svojim Android uređajima nemaju aktivnu Internet konekciju.

Naročito smo ponosni na mogućnost da u vidu notifikacija direktno na svoj mobilni uređaj dobijate obaveštenja o trenutno objavljenim tenderima i događajima i to sve profilisano u skladu sa vašim poslovanjem i interesovanjima.

Da biste "krstarili" po svim sadržajima i isprobali sve atraktivnosti aplikacije, potrebno je da znate svoje korisničke šifre. Ukoliko ste ih zaboravili i potrebna Vam je pomoć, samo nam se obratite na marketing@ekapija.com.

Aplikacija "eKapije" podeljena je u pet odeljaka: Vesti, eKapija plus, Događaji, Tenderi i Firme, što Vam omogućava da se lako krećete kroz sadržaje.

Pregled najnovijih poslovnih vesti omogućen je po privrednim granama, a možete se i odlučiti da ih pratite samo iz privrednih oblasti koje se direktno odnose na vaš sektor poslovanja.

U okviru odeljka eKapija plus na našoj aplikaciji naći ćete i intervjue, tekstove vezane za Vaše lične finansije, biografije ličnosti sa kojima poslujete ili ćete poslovati, kao i priče o ljudima koji su u žiži interesovanja javnosti.
Da se sve ne bi svelo na posao, tu su i tekstovi iz naše rubrike Posle posla.

Bićete u toku i sa aktuelnim događajima u zemlji i regionu: sajmovima, konferencijama, treninzima, seminarima za profesionalna usavršavanja...

U okviru aplikacije moći ćete da pretražujete tendere, javne nabavke i da preuzmete tendersku dokumentaciju.

Kako ste navikli da na našem portalu dobijate informacije o kompanijama - konkurenciji, potencijalnim i dugogodišnjim partnerima, i Androd aplikacija Vam omogućava pretragu jedinstvenog Kataloga firmi i uvid u aktivnosti i finansije kompanija.

Naš IT partner na ovom projektu bila je firma "Intellex d.o.o." iz Beograda.

Android aplikacija eKapije dostupna je na Google Play Store marketu i možete je besplatno preuzeti, a to možete uraditi i odmah, skeniranjem QR koda sa fotografije.

Mnogo više detalja o tome kako aplikacija funkcioniše možete pogledati na https://www.youtube.com/watch?v=AtPuI7p-nS8.

Bili bismo Vam zahvalni da sa nama podelite Vaše utiske o našoj aplikaciji. Sve komentare, predloge i sugestije, molimo Vas, pošaljite nam na pr@ekapija.com.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.