NavMenu

Američka administracija upozorila finansijske službe na "sajber" upade Al Kaide

Izvor: Tanjug Petak, 01.12.2006. 11:00
Komentari
Podeli

Administracija u Vašingtonu upozorila je banke, brokere i slične finansijske službe da je Al Kaida najavila početak svojevrsnog "sajber rata" protiv trgovine putem interneta.

Upozorenje je, kako navode stručnjaci, rezultat straha da se ta grupa radikalnih islamista sprema za upad na domene njujorške berze i internet strane banaka, kako bi uništila tako pohranjene podatke.

To upozorenje će ostati na snazi do kraja decembra 2006. godine, ali američke vlasti, ipak, navode da nema pouzdanih podataka o ozbiljnosti pretnje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.