NavMenu

Prijave protiv bivših čelnika Geodetskog zavoda Nenada Tesle i Zorana Krejovića - DRI kontroliše i Klinički centar Vojvodine

Izvor: Beta Utorak, 12.11.2013. 16:48
Komentari
Podeli
Državna revizorska institucija (DRI) Srbije saopštila je u utorak (12. novembra 2013. godine) da je podnela prekršajne prijave protiv dva bivša direktora Republičkog geodetskog zavoda, Nenada Tesle i Zorana Krejovića.

Kako se navodi na sajtu DRI, pritiv njih dvojice i još 19 načelnika i drugih rukovodilaca u tom zavodu, podneti su zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka zbog nepoštovanja pojedinih odredbi Zakona o budžetskom sistemu, Zakona o javnim nabavkama i Zakona o radu.

Nenad Tesla je bio na čelu Republičkog geodetskog zavoda od 25. jula 2008. do 22. oktobra 2012. godine, a Zoran Krejović od 23. oktobra do 31. decembra 2012. godine.

Pored izveštaja o finansijskom poslovanju tog zavoda u 2012. godini, DRI je, kako je saopšteno, uradila i Skupštini Srbije dostavila i izveštaj za Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu.


Pravni timovi DRI razmatraju i analiziraju Izveštaj o reviziji završnog računa Kliničkog centra Vojvodine za 2012. godinu i pravilnosti poslovanja i, ukoliko bude elemenata, protiv odgovornih lica u toj bolnici biće podnete odgovarajuće prijave, navodi se na sajtu DRI.




Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.