NavMenu

"Blumen Group" u trci za još jedno međunarodno priznanje - Kampanja "Popisa poljoprivrede 2012" u finalu "European Excellence Awards"

Izvor: eKapija Utorak, 12.11.2013. 15:41
Komentari
Podeli

Javna kampanja "Svaki popis daje opis! Učestvuj u popisu poljoprivrede 2012!" koju je tokom 2012/13. godine realizovala agencija "Blumen Group" sa Republičkim zavodom za statistiku, nalazi se u finalu za još jedno prestižno međunarodno priznanje – "European Excellence Awards 2013", saopšteno je iz firme "Blumen Group".

Od 1.500 pristiglih prijava u 60 kategorija, stručni tridesetočlani žiri je kampanju agencije "Blumen Group" uvrstio među finaliste u kategoriji nacionalne i regionalne kampanje, zajedno sa projektima kolega iz Bugarske, Rumunije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Priznanje "European Excellence Awards" ustanovio je evropski magazin za korporativne komunikacije i odnose sa javnošću "Communication Director" 2007. godine kao priznanje za izuzetan doprinos upravo u oblasti komunikacija i odnosa sa javnošću u Evropi.

"Communication Director" magazin, takođe, je i partner najveće mreže evropskih komunikatora European Association of Communication Directors (EACD), sa sedištem u Briselu.

Kako je navedeno u saopštenju, kampanja "Popisa poljoprivrede" do sada je dobila veliki broj priznanja kako u zemlji tako i u inostranstvu. U 2012. godini kampanja je dobila sledeće nagrade: nagrada UEPS-a u kategoriji "Društveno odgovorne PR kampanje" i priznanje "Snaga kreativnosti" za najbolji slogan "Svaki popis daje opis", a u 2013. godini kampanja "Popisa poljoprivrede" ušla je finale prestižnog međunarodnog priznanja "Sabre Awards" i osvojila Sabre Awards Awards Certificate of Exxellence" za region Balkana, a sada se nalazi i u finalu "European Excellence Awards".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.