Izvor: eKapija | Ponedeljak, 04.11.2013.| 17:00
Izdvojite članak Odštampajte vest

Nedelja štednje Vojvođanske banke u Kraljevu

Vojvođanska banka je u subotu, 2. novembra, u svojoj filijali u Kraljevu, a povodom tekuće Nedelje štednje, organizovala druženje sa lojalnim štedišama banke na posebnom događaju na kom su gosti bili i naš čuveni atletičar Emir Bekrić, osvajač bronzane medalje na Svetskom šampionatu u Moskvi avgusta ove godine, i naš najbolji skijaš Marko Vukićević, koji će nas predstavljati na narednim Zimskim Olimpijskim igrama u Sočiju.

Prisutni klijenti su u filijali banke mogli da iz prve ruke dobiju informacije o ponudi za Nedelju štednje, a proslavljeni sportisti su novim i starim štedišama potpisivali štedne knjižice.

Milka Karapandžić, regionalna direktorka u Vojvođanskoj banci i domaćin događaja, rekla je da su u komunikaciji sa klijentima došli do zaključka da je klijentima veoma bitna fleksibilnost u korišćenju sredstava, te su tokom nedelje štednje klijentima ponudili i štednju sa različitim periodima isplate kamate, kao i štednju po kojoj će im novac biti dostupan u toku perioda oročenja čak i bez prekida oročenja.

Na glavnom gradskom trgu u Kraljevu održana je i EkOlimpijada, manifestacija namenjena najmlađima, koja promoviše olimpijske sportove i duh i tradiciju Olimpijskih igara, a koju su za Kraljevčane organizovali Olimpijski komitet Srbije i Vojvođanska banka.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.