NavMenu

"Mesoprodukt" iz Rume pobednik Sajma privrede u Paraćinu

Izvor: Tanjug Nedelja, 03.11.2013. 10:07
Komentari
Podeli

Proglašenjem najboljih i dodelom priznanja, u subotu uveče (2. novembra 2013. godine) je u Paraćinu završen 16. Međunarodni sajam privrede, a specijalni žiri je za "sveukupnog pobednika sajma" proglasio Preduzeće "Mesoprodukt" iz Rume.

Nagradu za marketinški nastup dobilo je preduzeće "Win Win" iz Paraćina, za najuredniji štand Srpska fabrika stakla Paraćin, za inovacije "Transkop" Paraćin...

Plaketu sajma dobila je opštine Paraćin za dugogodišnju saradnju i organizaciji sajma i kao pokrovitelj svih dosadašnji sajmova.

Sajam je trajao od 31.oktobra i na njemu je učestovalo više od 100 firmi iz Srbije i Republike Srpske, a posetilo ga je 44.000 ljudi, rečeno je Tanjugu u Organizacionom odboru.

Sajam su organizovali Skupština opštine Paraćin, Udruženje preduzetnika Paraćina i Udruženje građana "Paraćinski privrednici" radi afirmacije i prestavljanja preduzetničkih proizvoda i dostignuća kao i male privrede.

Sajam je održan u Hali sportova "7.jul" na 2.000 kvadratnih metara. Posetioci su videli proizvode od stakla, metala, plastike, automobile, informacionu tehnologiju, poljoprivredne i prehrambene proizvode, med i proizvode od meda, razne vrste rakija, vina, sokova, lekovito bilje, razne vrsta cveća, opremu za bebe i pčelarenje, ručne radove...

U okviru sajma održani su okrugli sto "Razvoj socijalnog preduzetnišva" i sajam zapošljavanja na kome je učestovalo 18 poslodavaca koji su ponudili 50 slobodnih radnih mesta.

Na sajmu su štandove imali i komorska udruženja iz Kragujevca, Kruševca, Kraljeva, Ćuprije, kao i Doboja i Modriče iz Republike Srpske.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.