NavMenu

U susret boljoj komunikaciji - kompanija "Algotech" predstavila moderna rešenja za razvoj business-to-customer odnosa

Izvor: eKapija Petak, 24.11.2006. 11:51
Komentari
Podeli

Kompanija "Algotech", lider u integraciji sistema pozivnih i kontakt centara (Call i Contact centers) uspešno se predstavila na Sajmu telekomunikacije "Telfor".

- Korisnici naših usluga su kompanije koje vode računa o svojim klijentima. Sistem kontakt centar unapređuje komunikaciju između firmi i njihovih klijenta - rekao je za "Ekapiju" direktor firme "Algotech" Aleksandar Bakoč i dodao da je najlakše ostvariti kontakt putem telefona.

Aleksandar BakočAleksandar Bakoč

On je naveo podatak da po istraživanjima 70% ljudi želi da putem telefona završi neku transakciju i svaka firma treba da dozvoli da ih klijenti kontaktiraju na način na koji žele, a to sistem kontakt centara omogućava.

Bakoč je tom prilikom najavio prezentaciju na temu "Rešenja za snimanje razgovora i proaktivno kontaktiranje klijenata putem Kontakt centra" koje će se održati 6. decembra 2006. godine u Privrednoj komori Srbije.

- Takva rešenja korisna su za sve institucije za čije poslovanje je bitna sigurnost, kvalitet i vrhunski klijent servis, kao što su banke, brokerske kuće i mobilni operateri - objasnio je Bakoč.

Učesnice panela, osim organizatora - kompanije "Algotech", biće i izraelska kompanija "NICE Sistem" i "Altitude Software".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.