Izvor: eKapija | Sreda, 22.11.2006.| 13:53
Izdvojite članak Odštampajte vest

Republička Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća postaje korporativni član Svetskog trgovinskog centra (WTC) Beograd

Olga Milićević
Olga Milićević (Foto: b)

Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva Srbije potpisaće 1. decembra 2006. godine pristupnicu i time postati korporativni član Svetskog trgovinskog centar (WTC) Beograd, što će svim aktuelnim i budućim klijentima te agencije omogućiti mnogo jednostavniji i brži pristup informacijama sa svih svetskih tržišta.

Govoreći o detaljima saradnje koja na taj način bude ustoličena, generalni sekretar WTC Beograd Olga Milićević istakla je u izjavi za "Ekapiju" da će svi preduzetnici u Srbiji ubuduće moći da uz logističku podršku Svetskog trgovinskog centra dosta efikasnije razvijaju svoje međunarodno poslovanje, uspostavljaju kontakte, razmenjuju iskustva i slično.

Olga Milićević
Olga Milićević (Foto: b)

- Zahvaljujući svemu tome, Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća istovremeno će pristupiti lancu od 330 svetskih trgovinskih centara, ali i zajednici od oko 750.000 firmi koje se već nalaze u okviru tih centara – objašnjava Milićevićeva.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.