NavMenu

"Staro za efikasno" - Kompanija "Vaillant" nudi zamenu starih gasnih kotlova za centralno grejanje za nove

Izvor: eKapija Četvrtak, 17.10.2013. 14:14
Komentari
Podeli

Kompanija "Vaillant" je pokrenula akciju "Staro za efikasno" u kojoj budućim korisnicima omogućava da bilo koji stari gasni kotao za centralno grejanje, bez obzira na proizvođača, zamene novim, bezbednijim, štedljivijim, pouzdanijim i efikasnijim "Vaillantov"-im gasnim kotlom, saopšteno je iz kompanije.

Gasni kotlovi u Srbiji imaju veliku prosečnu starost, naručito u Novom Sadu, Subotici, Vršcu, Kikindi…. "Vaillant" je tu prepoznao potrebu da napravi akciju i poveća sigurnost i efikasnost gasnih uređaja pa samim tim i udobnost domaćinstava, navedeno je u saopštenju.

Prilikom zamene, ostvaruje se popust od 10%, a efekat akcije korisnici najčešće primećuju već posle prve grejne sezone na računima za gas.

Iz kompanije kažu da je važan je i ekološki faktor ove akcije, jer "Vaillant"-ovi novi kotlovi imaju znatno sniženu emisiju štetnih gasova.

Uklanjanje starih kotlova ima još jednu ekološku dimenziju. Svi zamenjeni stari kotlovi idu na reciklažu. Na reciklaži se melju i tako samleveni idu na razvrstavanje, pa se razvrstani metali vraćaju u livnice ili valjaonice.

"Vaillant GmbH" sa sedištem u Remsheidu, primenom najviših standarda u razvoju proizvodnje, još od 1874. godine stvara uređaje sa savršenim tehnološkim rešenjima i zagarantovanim vrhunskim kvalitetom proizvoda. "Vaillant" je danas jedan od vodećih evropskih proizvođača u oblasti tehnike grejanja i najpoznatija marka u branši. "Vaillant" proizvodi energetski efikasna sistemska rešenja, poštujući pri tom najnovije norme i standarde.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.