NavMenu

Otvorena "Coca-Cola" teretana u Pirotu

Izvor: eKapija Utorak, 08.10.2013. 15:14
Komentari
Podeli

U Pirotu je otvorena jedna od 45 teretana na otvorenom koje "Coca-Cola" sistem poklanja gradovima i opštinama širom Srbije, a povodom obeležavanja četiri i po decenije od početka proizvodnje čuvenog svetskog napitka u našoj zemlji. Teretana je smeštena na Omladinskom stadionu gde će od sada svi građani moći da vežbaju na otvorenom, saopšteno je iz kompanije.

U toku kampanje "45 godina u Srbiji" tokom dva meseca glasanja, sve opštine i gradovi u Srbiji mogli su da glasaju da baš njihovo mesto dobije "Coca-Cola" aktivnu zonu. Koliko je aktivan način života važan građanima, dokazuje i činjenica da je na konkurs stiglo više od 1,7 miliona glasova.

Kako se navodi u saopštenju, građani Pirota uložili su ogroman napor, energiju i na interesantne načine motivisali svoje sugrađane da se uključe u kampanju. Za opštinu Pirot stiglo je više od 30.000 glasova, te su tako sami građani svojim angažovanjem osvojili "Coca-Cola" aktivnu zonu za svoje mesto.

- Naša opština promoviše između ostalog i sport i slobodno možemo reći da su naši sportisti brend Pirota. Našim profesionalnim, ali i rekreativnim sportistima prijaće što mogu deo dana da provedu jačajući svoj duh i zdravlje, upravo na ovakvom objektu na otvorenom - izjavio je Аlеksаndаr Ćirić, zаmеnik prеdsеdnikа SО Pirоt.

- Ove godine "Coca-Cola" sistem proslavlja 45 godina uspeha na ovom tržištu. Za to vreme postigli smo značajne rezultate na koje smo ponosni. Zato želimo da snagom čuvenog i omiljenog svetskog brenda, kao što je "Coca-Cola", nastavimo da sprovodimo mnogobrojne dugoročne projekte i inicijative kojima promovišemo značaj fizičke aktivnosti i aktivnog načina života. Upravo u godini našeg jubileja u Srbiji želeli da uradimo nešto veliko u ovoj važnoj oblasti i u našoj zemlji, i postavimo 45 aktivnih zona širom Srbije. Sigurni smo da će ova "Coca-Cola" aktivna zona biti omiljeno mesto okupljanja pirotskih sportista i rekreativaca, te pozivamo sve da je aktivno koriste, ali i čuvaju, i da pozovu porodicu i prijatelje da učine isto - izjavio je Miloš Blagojević, predstavnik "Coca-Cola" sistema.

Projekat "45 godina u Srbiji" je realizovan u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni i ekonomski razvoj (NALED) i uz podršku Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave i Ministarstva omladine i sporta.

"Coca-Cola" aktivna zona u Pirotu jedna je od deset teretana na otvorenom koje će biti postavljene do kraja godine, dok će se preostalih 35 izgraditi do maja 2014. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.