NavMenu

NBS likvidirala još 8 osiguravajućih društava:Auto Nena, Balkan osiguranje, Evropa osiguranje, Ekos, Imperijal, Strela osiguranje, Top gan osiguranje

Izvor: Glas javnosti Sreda, 19.01.2005. 12:00
Komentari
Podeli

Narodna banka Srbije je oduzela dozvole za rad i pokrenula postupak likvidacije nad 7 osiguravajućih društava, kod kojih su utvrđene značajne nezakonitosti u poslovanju. Bez dozvole ostala "Auto Nena osiguranje","Balkan osiguranje", "Evropa osiguranje", "Ekos", "Imperijal", "Strela osiguranje" i "Top gan osiguranje".

 

Društva, kojima je oduzeta dozvola za rad, a koja imaju oko 450.000 polisa za osiguranje, ne mogu se više baviti poslovima osiguranja, što znači da ne mogu zaključivati nove ugovore o osiguranju, ali su dužna da izvršavaju svoje obaveze po već zaključenim ugovorima.

Svi ugovori zaključeni sa ovim društvima do 18. januara 2005. važe i dalje. Ovo je druga grupa osiguravajućih kuća nad kojima se pokreće postupak likvidacije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

13.04.2024.  |  Finansije

Srbija i Crna Gora blagovremeno da potpišu sporazum o otvaranju graničnih prelaza sa tačkom spajanja u Boljarima

Potrebno je preduzeti aktivnosti u cilju blagovremenog potpisivanja sporazuma o otvaranju graničnih prelaza ili zajedničkog graničnog prelaza na budućem auto-putu, sa tačkom spajanja u Boljarima, između pograničnih opština Sjenica i Bijelo Polje. To je saopšteno na sastanku koji je održan u Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore. To je drugi sastanak Mješovite crnogorsko–srpske komisije za praćenje sprovođenja sporazuma

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.