NavMenu

Todd Lynch prvi direktor mreže nezavisnih PR agencija "Worldcom Public Relations Group"

Izvor: eKapija Nedelja, 08.09.2013. 10:59
Komentari
Podeli

Todd LynchTodd Lynch

Todd Lynch imenovan je za prvog direktora najveće svetske mreže nezavisnih PR agencija "Worldcom Public Relations Group".

Lynch je dugogodišnji "Worldcom" partner, sa isustvom na poziciji predsednika Upravnog odbora za američki region i potpredsednika kompanije "St. John & Partners" sa Floride.

Funkcija direktora "Worldcom Public Relations group" podrazumeva primenu višegodišnjeg iskustva i znanja u postavljanju strategije delovanja ove grupacije, povećanju vidljivosti "Worldcom" brenda na globalnom nivou i uspešnom predstavljanju u okviru svetske PR mreže, navodi se u saopštenju "Blumen group" koja je partner "Worldcom"-a u Srbiji.

Jedan od primarnih ciljeva je, svakako, i proširenje članstva i benefita, što će otvoriti nove poslovne mogućnosti na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou kako za agencije partnere, tako i za njihove klijente, dodaje se.

"Worldcom PR Group" osnovana je 1988. godine i danas broji 128 kancelarija na 102 tržišta i 6 kontinenata, a prema poslednjim istraživanjima zadržala je vodeću poziciju kao najveća globalna mreža specifična po tome što podržava različitosti i primenu nacionalnih i lokanih iskustava na globalnom nivou i obrnuto.

Agencija "Blumen group", kao partner iz Srbije, pridružila se grupaciji u septembru 2012. godine, na osnovu rezultata koje je ostvarila kao agencija specijalizovana za integrisane (marketing i PR) komunikacije, tržišno pozicioniranje, i na osnovu doprinosa koji je kroz svoj rad dala unapređenju struke odnose sa javnošću.

Prva godina članstva biće obeležena prijemom direktorke agencije "Blumen group" Nataše Pavlović Bujas u Upravni odbor grupacije, što otvara mogućnosti za dalje napredovanje, ne samo "Blumen group"-a kao nezavisnog partnera, već i svih klijenta agencije, navedeno je u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.