NavMenu

"Union-medic" potpisao ugovor o zakupu zrenjaninske fabrike "Jugoremedija"

Izvor: Tanjug Utorak, 27.08.2013. 15:43
Komentari
Podeli
Novosadska kompanija "Union-medic" potpisala je danas ugovor o zakupu zrenjaninske fabrike lekova "Jugoremedija". Zakup će trajati do okonačanja stečajnog postupka, ili do usvajanja izmenjenog plana reorganizacije.

Ugovor su potpisali stečajni upravnik Fabrike lekova "Jugoremedija" Radovan Savić, i vlasnik i direktor novosadske firme"Union-medic" Milan Selaković.

- "Union-medic" je bio jedini ponuđač na javnom nadmetanju, i prihvatio je obavezu da za zakup mesečno plaća 50.000 EUR, uz garanciju od 500.000 EUR - rekao je Tanjugu Savić.

Zakupnina će poslužiti za finasiranje trošova stečaja, čiji je rok produžen posle izmenjenog plana reorganizacije, koji su Privrednom sudu u Zrenjaninu podneli Alpe Adria banka i beogradska firma "Blue rose".

Savić je rekao da očekuje da zakupac dobije dozvolu za nastavak proizvodnje za veći broj lekova sa palete "Jugoremedije", za koje je očuvana licenca.





Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.