NavMenu

UEFA dolazi u posetu "Vojvodini" - Nastavlja se rekonstrukcija stadiona "Karađorđe"

Izvor: eKapija Petak, 16.08.2013. 15:34
Komentari
Podeli
Budući izgled južne tribine "Karađorđa"Budući izgled južne tribine "Karađorđa"
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević razgovarao je pre nekoliko dana sa rukovodstvom Fudbalskog kluba "Vojvodina" o rekonstrukciji stadiona "Karađorđe", obeležavanju sto godina kluba, budužoj poseti delegacije UEFA, kao i o inicijativi navijača da se postavi video bim u centru grada, za emitovanje utakmice protiv moldavskog "Šerifa".

Kako se navodi u saopštenju kabineta gradonačelnika, delegacija UEFA treba da oceni da li stadion "Karađorđe" zadovoljava standarde da se na njemu održavaju utakmice Lige Evrope.

- Razgovarali smo i o celovitom rešenju pitanja uređenja stadiona "Karađorđe". JP "Poslovni prostor" je rebalansom budžeta dobilo sredstva od Grada da pokrene postupak izrade master plana, kako bi se konačno pripremila dokumentacija na osnovu koje može da se celovito uredi stadion, kako bi i fudbaleri i atletičari imali dobre uslove, a i da reprezentacija Srbije može da igra utakmice - istakao je gradonačelnik Miloš Vučević i dodao da Grad podržava inicijativu navijača za postavljanje video bima u centru Novog Sada, i da će to biti omogućeno ukoliko bude televizijskog prenosa utakmice.


Potpredsednik FK Vojvodina Dušan Vlaović istakao je da je veoma zadovoljan saradnjom sa Gradom, te da se nada da će radovi na "Karađorđu" biti uspešno završeni, i da će spremno dočekati delegaciju UEFA koja dolazi iduće sedmice i od čijeg mišljenja zavisi da li će biti dobijena licenca za odigravanje utakmica Lige Evrope.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.