NavMenu

"PayPal" zainteresovan da u Srbiji omogući opciju za prijem novca

Izvor: B92 Četvrtak, 15.08.2013. 16:09
Komentari
Podeli

Najveći on-line servis za slanje novca i plaćanje preko Interneta - "PayPal", zainteresovan je da brzo pusti i opciju za prijem novca za građane Srbije.

- "PayPal" je od aprila pustio "send" (za slanje) opciju našim građanima. Tokom maja, naša delegacija je bila u poseti SAD i nakon toga smo imali razgovore sa predstavnicima "PayPal"-a koji su veoma raspoloženi da našim građanima puste i "risiv" (receive) opciju, ali za to moraju da razjasne neke nedoumice koje imaju oko našeg regulatornog okvira - rekao je državni sekretar u Ministarstvu trgovine i telekomunikacija Stefan Lazarević.

Ministarstvo trgovine i telekominikacija obavlja konsultacije sa nadležnim institucijama u cilju rešavanja tih nedoumica, kako bi građani Srbije mogli i da dobijaju novac preko ovog on-line servisa.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.