NavMenu

UniCredit banka uvela E-Commerce

Izvor: eKapija Utorak, 06.08.2013. 12:43
Komentari
Podeli

U skladu sa zahtevima tržišta i savremenim svetskim trendovima, UniCredit banka je nastavila da obogaćuje svoju ponudu proizvoda i usluga namenjenu pravnim licima. Kao jedna od vodećih banaka u Srbiji, a u skladu sa stalno rastućim brojem plaćanja preko Interneta, banka je među prvima uvela E-Commerce, saopštila je ta banka.

Ovaj servis, koji je razvijen uz korišćenje najviših sigurnosnih standarda, omogućava pravnim licima, vlasnicima Internet prodajnih mesta, da prihvataju plaćanja robe i usluga uz pomoć VISA, MasterCard i Maestro platnih kartica.

Na atraktivnost Internet prodaje, a samim tim i E-Commerce-a kao adekvatnog načina plaćanja, i njen značajan rast u poslednje dve godine svakako su uticale i brojne pogodnosti koje ovakav način prodaje obezbeđuje trgovcima. Naime, internet prodavnica podrazumeva znatno niže troškove osnivanja i održavanja u odnosu na klasičnu, kao i niže troškove za zaposlene. Pored toga, nema teritorijalnih ograničenja budući da Internet prodavnici mogu da pristupe kupci iz celog sveta, 24 sata dnevno.

- Uvek se trudimo da idemo u korak sa tržištem i potrebama naših klijenata. Stoga smo, imajući u vidu prednosti internet prodaje u odnosu na standardne vidove prodaje, kao i njen potencijal, naš servis upotpunili E-Commerce-om. Naša ponuda je veoma konkurentna, ne samo zbog povoljne cene, već i zbog mogućnosti da aktivno pratimo celokupan tok transakcije čime u značajnoj meri smanjujemo mogućnost zloupotrebe - izjavio je Roberto Lorenzon, direktor direkcije za transakciono bankarstvo UniCredit banke.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.09.2024.  |  Građevina

RGZ: Ministar Vesić godinama pokušava da izazove ozbiljan poremećaj u radu katastra

Republički geodetski zavod ocenio je da "ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić svojim dugogodišnjim nečinjenjem direktno krši zakon i pokušava da izazove ozbiljan poremećaj u radu Republičkog geodetskog zavoda". - Uprkos našim upozorenjima, ministar je u dva mandata ignorisao svoje zakonske obaveze i time jasno pokazao nameru da destabilizuje ovu važnu instituciju - navodi se u saopštenju RGZ. Dodaje se

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.